0-1 Yaş
Her Bebeğin Uyku Ritmi Aynı Mıdır?
Dr. Psk. Aslı Aktan Erciyes cevaplıyor! - Her bebeğin uyku ritmi aynı mıdır?
0-1 yaş grubuyla ilgili tüm PAY’lara ve uzman görüşlerine bu temadan ulaşabilirsiniz.
Dr. Psk. Aslı Aktan Erciyes cevaplıyor! - Her bebeğin uyku ritmi aynı mıdır?
Dr. Psk. Aslı Aktan Erciyes cevaplıyor! - Uykunun önemi ve bebeklikte gelişimi nasıldır?
Çocuklar nasıl daha rahat uyur? - Dr. Psk. Aslı Aktan Erciyes cevaplıyor!
Uyku için uygun koşullar nelerdir? - Dr. Psk. Aslı Aktan Erciyes cevaplıyor!
Çocuğa oyun oynaması için fırsat, zaman ve mekan sağlamak, birçok önemli yaşam becerisini geliştirmesine yardımcı olur. Oyunla haşır neşir olmak, çocuğun farklı ilgi alan ve yeteneklerini keşfetmesine yardımcı olur. Oyun, çocukları yaşam için hazırlayan mükemmel bir eğitim aracıdır.
Dr. Şule Yazgan ve Dr. Yankı Yazgan, iki çocuklu hayata geçerken bilinmesi gereken bazı konulardan bahsediyorlar.
Corona virüsü hastalığının (COVID-19) ortaya çıkmasıyla birlikte birçoğumuz stres yaşıyor olabiliriz. Corona virüsünün yol açtığı hastalığa karşı kaygı ve korku yaşamak çok bunaltıcı olabilir ve özellikle genç yetişkinleri ve çocukları duygusal olarak etkileyebilir.
“Bebekler gibi uyudum” deriz çoğu zaman…Bebeklerin yeni doğduklarında 2-3 saatten uzun uyumadıklarını düşünecek olursak bu tabir çok da doğru değil aslında....
Bebekler, ilk 4-6 ay boyunca yeterli kilo alımı varsa anne sütü, yoksa anne sütü eşdeğeri biberon maması ile beslenmelidir. Son 20 yıl içerisinde yapılan araştırmalar ışığın...
Merhaba, oğlum kedi istiyor, ben köpek. Aslında o ikisini de istiyor:) ama bahçemiz olmadığı için kedi sahiplenmek daha doğru gibi.. Kedi ve köpek sahiplenme konusunda deneyimlerinizi, fikirlerinizi p... Devamını oku
Sevgi, dostluk, bağlılık… Oyun, eğlence, neşe... Sağlık, hastalık, kayıplar… Yaşam bilgisi... Onlarla yaşamak hayatımızı zenginleştiriyor; her anlamda... Hatta çocuklarımızı bil... Devamını oku
Sevgi, dostluk, bağlılık… Oyun, eğlence, neşe... Sağlık, hastalık, kayıplar… Yaşam bilgisi... Onlarla yaşamak hayatımızı zenginleştiriyor; her anlamda... Hatta çocuklarımızı bil... Devamını oku