Çocuklarınızla Birlikte Katılabileceğiniz Sanal Geziler

Bu yazıda çocuklarla birlikte yapabileceğiniz sanal geziler için tavsiyeler verilmiştir.

Sanal saha gezileri, çocukları ev ortamından uzaklaştırarak yeni yerler görmelerini ve öğrenmelerini sağlamanın harika bir yoludur. Günümüz teknoloji çağında birçok müze, hayvanat bahçesi ve akvaryum web kameraları yardımıyla sanal tur imkânı sunmakta. Artık dünyanın dört bir yanındaki pek çok yeri koltuğunuza yaslanarak, rahatlıkla ziyaret etmek çok kolay.

 

Çocuklarınızla birlikte ziyaret edebileceğiniz sanal sanat müzeleri

Dünyanın en iyi sanat galerilerinden bazılarını sanal olarak ziyaret edebileceğinizi biliyor muydunuz?. Artık Paris'ten New York'a ve Amsterdam'a kadar, çocuklar dünyanın en ünlü sanatçılarından paha biçilmez sanat eserlerini görebilirler. İşte bazı örnekler:

 

Çocuklarınızla birlikte ziyaret edebileceğiniz sanal hayvanat bahçeleri

Dünyanın çeşitli yerlerindeki hayvanat bahçeleri kapılarını web kameralarıyla, sizlere ve çocuklarınıza açıyor. Ayrıca bazı hayvanların yaşam alanlarına girilmesine de olanak sağlıyor. İşte çocuklarınıza hayvanlar aleminin kapılarını aralayan sanal hayvanat bahçelerinin bazıları:

 

Çocuklarınızla birlikte ziyaret edebileceğiniz sanal akvaryumlar

Tıpkı hayvanat bahçelerinde olduğu gibi, akvaryumlar da sizlerin ziyareti için kapılarını aralıyor. Buna ek olarak bazı akvaryumlar, ziyaretçilerine daha derinlemesine gezebilmeleri için rehberler tarafından yönetilen sanal tur imkânı da sağlıyor. İşte bunlardan bazıları:

 

Çocuklarınızla birlikte evinizde dünya turu yapmaya var mısınız?

Artık evden ayrılmadan dünyayı dolaşmak mümkün. Çocuklarınıza dünyanın farklı yerlerini gösterebilmeniz için birkaç öneri:

 


Yorumlar
Yorum eklemek için giriş yapmalısınız